Suzuki Fluit Vlaanderen

Suzuki Fluit Vlaanderen vzw overkoepelt de docenten fluit en blokfluit in Vlaanderen die na de afronding van hun conservatoriumstudies de opleiding volgden of nog volgen tot Suzuki docent.

SFV vzw organiseerde drie maal een 4-daagse workshop in Oostduinkerke, Suzuki Fluiten aan Zee met deelnemers uit Vlaanderen, Nederland, Engeland, Duitsland, Denemarken, Finland, Zweden, Spanje, Zwitserland en de USA. Sinds 2015 organiseert de vereniging jaarlijks in augustus Suzuki Holiday Flutes: een 4-daagse workshop in Herentals.

Het Talent Education Suzuki Institute Belgium vzw/asbl (TESIB) overkoepelt op haar beurt alle Suzukileraars en -verenigingen in België waaronder ook Suzuki Fluit Vlaanderen vzw.

TESIB is lid van de European Suzuki Association (ESA). ESA overkoepelt alle nationale organisaties in Europa en Zuid-Afrika en ziet toe op de goede en correcte gang van zaken bij de docentenopleidingen tot Suzukileraar. ESA is dan weer een onderdeel van de International Suzuki Association, de wereldwijde overkoepeling van de Suzukimethode.

fluit

Zoekt U een docent dwarsfluit of blokfluit in Vlaanderen, opgeleid volgens de principes van de Suzukimethode? U vindt hen in de rechterkolom via “Links” of neem contact op via onze contactpagina.

docenten